Haber: Tanınmış Uluslararası Fırın Ruckus Wireless'dan Aldığı Eşsiz Hizmet ve Destek Sayesinde Yeni Tarifler Yaratıyor (2013-10-14 15:05:15)

Tüm haberlere geri dön...

Kategori: Basında : 14.10.2014

Tanınmış Uluslararası Fırın Ruckus Wireless'dan Aldığı Eşsiz Hizmet ve Destek Sayesinde Yeni Tarifler Yaratıyor

 

Le Pain Quotidien Müşterilerine 21. yy'a Özgü Perakendecilik Tecrübesini Sunarken Operasyonel Süreçlerin Smart Wi-Fi Üzerinden Yürütülmesini Sağlıyor, Müşteri Hizmetlerinin Geri Dönüşünü Hızlandırıyor ve Müşterilerine Güvenilir, Süratli, Kesintisiz İnternet Erişimini Sunuyor

 

NEW YORK CITY ve SUNNYVALE, CA — Ekim 14, 2013 — Ruckus Wireless, uluslararası popülerliğe sahip fırın işletmelerinden Le Pain Quotidien'in ABD genelindeki şubelerinin ve merkez ofisinin Wi-Fi ürün ve teknoloji ihtiyaçları konusunda tercihini Ruckus'tan yana kullandığını duyurdu.

Le Pain Quotidien (LPQ) günümüzde 17 ülkede 185 adet fırın kafe konseptiyle hizmet veren uluslararası bir fırın işletmesi. LPQ, Wi-Fi teknolojinin gelecekte sunabileceği yenilikçi hizmetleri öngörerek müşteri kazanmak amacıyla ve operasyonel verimlilik için Wi-Fi sistemini  yenileme kararı aldı.
 
Kafelerde kurulan yeni sistemde hem iç hem de dış mekanda kullanılabilen özellikle sipariş alımı, fatura basımı v.s. işlemleri için POS sistemleriyle haberleşebilen Ruckus ZoneFlex™ çift bant desteğine sahip 802.11n Akıllı Wi-Fi erişim noktası cihazları kullanıldı. (Ruckus ZoneFlex 7372 ve Ruckus ZoneFlex 7762) Lokasyon bağımsız yönetilebilirlik imkanı sunması bakımından Ruckus ZoneDirector™ 3000 Series WLAN kontrol ürünleri kullanıldı.

LPQ yetkilileri, Wi-Fi konusunda bir önceki deneyimlerinde ağızlarının yandığını, eski sistemin artan kullanıcı sayısına cevap veremediğini ve merkezi olarak yönetilemediğini ifade etti. Wi-Fi sisteminin kazanç elde etmek yolunda dolaylı ve dolaysız faydaları olduğunun fark edilmesiyle yatırımı yapılacak Wi-Fi sisteminde mevcut yapıya uyarlanabilirliği, BeamFlex+ ™ anten teknolojisi sayesinde en kısa rota üzerinden sağlıklı iletişim kurulmasını garanti ederek geniş kapsama alanı sunabilmesi, çoklu kullanıcı erişimi, güvenilir bağlantı ve yönetilebilirlik LPQ için olmazsa olmaz kriterler haline geldi.

Tüm haberlere geri dön...