Haber: Buluttaki varlığı yönetim kolaylığı (2017-09-18 17:04:26)

Tüm haberlere geri dön...

Kategori: Basında : 18.09.2017

 

 
Saha keşfi, katma değerli pazarlama, konum bilgileri (LBS) ve pazarlama özelliklerini destekleyen bulut yönetim platformu Ruijie RG-MACC (Managed @ Cloud Center); AP'lerin, switch’lerin ve ağ geçidi cihazlarının birleşik yönetimini ve yapılandırmasını sağlıyor. RG-MACC bu yönüyle özellikle eğitim, zincir mağazalar ve alışveriş merkezleri, oteller, ulaşım sektörü, küçük ve orta ölçekli işletmeler, servis sağlayıcılar ve operatörlerin kullanımı için tasarlandı. RG-MACC; yönetim, pazarlama ve kimlik doğrulama, yetkilendirme, konum bazlı hizmetler, saha keşif planlayıcısı, teşhis araçları gibi çeşitli özellik modüllerinden oluşuyor. Platform sağladığı bu kapsamlı ve gelişmiş özelliklerinin yanı sıra kurumsal bazda toplam yatırım maliyetini de önemli ölçüde azaltma fırsatını sunuyor. RG-MACC yapısını farklı kılan özellikleri şöyle sıralanıyor:

Tümleşik platform: Cihazların yönetimi, kimlik doğrulama, yetkilendirme, portal, hotspot ve pazarlama Wi-Fi özelliklerini tek bir platformda bütünleştirmek mümkün.

Kolay kurulum: Tak- çalıştır özelliği ile RG-MACC’de AP’ler takıldığı zaman elle müdahale olmaksızın otomatik kurulumu ve konfigürasyonu yapmak söz konusu.

Konum bazlı analiz: Bu başlıkta RG-MACC; ısı haritaları ve kullanıcı dolaşımları desteği, kullanıcı yer ve varlık analizi desteği, ayrıca konum bazlı pazarlama ihtiyaçlarını karşılıyor.

Pazarlama kampanyası: RG-MACC, bu başlıkta iki temel özelliği kullanıcıya sunuyor. İlk başlık olan ‘Karşılama ve Reklam portalı ile kullanıcılar, sistemi kullanarak ve sürükle-bırak yöntemi ile kolayca reklam portalını düzenleyebiliyor. İkinci özellik olan ‘Kampanya Yönetim Motoru’ ile de reklamlar ve bildirimlerin kullanıcıların platformunda oturum açma durumlarının ve bekleme sürelerinin analizine dayanarak gösterimi söz konusu.

Sosyal pazarlama: RG-MACC; sosyal analitik motoru ile Facebook, Instagram, WeChat, Twitter gibi çok farklı sosyal medya platformlarında kimlik doğrulamasını destekler.
 
BT HABER- 18 EYLÜL 2017 / 15:10

Tüm haberlere geri dön...